Book design is the art of incorporating the content, style, format, design, and sequence of the various components of a book into a coherent whole. In the words of Jan Tschichold, "methods and rules upon which it is impossible to improve, have been developed over centuries. To produce perfect books, these rules have to be brought back to life and applied."
Front matter, or preliminaries, is the first section of a book and is usually the smallest section in terms of the number of pages. Each page is counted, but no folio or page number is expressed or printed, on either display pages or blank pages.
Each type of visual aid has pros and cons that must be evaluated to ensure it will be beneficial to the overall presentation. Before incorporating visual aids into speeches, the speaker should understand that if used incorrectly, the visual will not be an aid, but a distraction.

Рис с татаки из тунца, маринованным огурцом и унаги

750,00
р.
Рис, саке, сок юдзу, имбирь, кунжут, чеснок, кочукару, соус унаги, тунец, маринованные огурцы, соль, сахар, чили, арахис, зелёный лук.

Теплый японский рис, который заправляется смесью из рисового вина, рисового уксуса, саке и сока юдзу. Рис дополняется имбирно-кунжутным маслом, в состав которого входят имбирь, зелёный лук, чеснок, хлопья кочукару и нерафинированное кунжутное масло и отдельно добавляется соус унаги. Затем на рис выкладываются ломтики тунца, пожаренного в стиле татаки, а так же маринованные огурцы, приготовленные с добавлением чеснока, соли, сахара и свежего чили. Перед подачей блюдо дополняется дробленым жареным арахисом, зелёным луком и кунжутом.

Пищевая и энергетическая ценность (на 100 гр.):
Белки 10; Жиры 8; Углеводы 38; Калории 270
Made on
Tilda